PVC Padló

Design PVC

A Design PVC / Luxory Vinyl Tile egyre jobban hódít a “hagyományos” PVC burkolatok között, hiszen míg megőrzi annak alapvető tulajdonságait: könnyen tisztántartható, megfelelő lépészajcsökkentő, melegburkolatok komfortérzete, változatos képet mutat, elegáns megjelenést biztosítva a belső tereknek.

Legyen az fa, kő, terméskő, fém vagy textil mintázat – az új nyomtatási és struktúrálási technikáknak köszönhetően a reprodukciók, illetve a burkolt felületek valósághű megjelenésűek. Az innovatív nyomdatechnika és a valósághű felületkialakítás olyan élethű formatervek kialakítását teszik lehetővé, melyek rendkívűl inspirálóak.

Homogén PVC

Tekercses vagy modul kivitelben kapható, nagy kopásállóságú, teljes keresztmetszetükben színezett, többségükben poliurethan felületi bevonattal ellátott padlóburkolatok. Az illesztések szín azonos hegesztőzsinórral hegeszthetőek. Kiválóan alkalmas erős igénybevételnek kitett, nagy forgalmú terekbe: kórházak, egézségügyi intézmények, szociális- és oktatási intézmények, irodaházak, bevásárló központok. A lábazat saját anyagából felhajtva is képezhető.

Nagy előnye, hogy nem szükséges utólagos felületkezelés (pasztázás, vaxolás), így tisztántartásuk egyszerű és költségtakarékos, környezetbarát. Termékpalettánkon olyan speciális anyagok is megtalálhatóak, mint a kiemelt gyógyászati helyiségekben kötelező vezetőképes-, a számítógépes könyezetbe ajánlott antisztatikus-, illetve vizes helységekbe szükséges csúszásmentes burkolatok.

Heterogén PVC

Nagy kopásállóságú, PU bevonattal ellátott, üvegszál erősítésű padlóburkolat, nagy igénybevételnek kitett felületekre. A heterogén rétegrend széles mintaválasztékot tesz lehetővé. A heterogén PVC padlóburkolatok korlátlan tervezési lehetőségeket rejtő gazdag, kifejező mintaválasztékkal rendelkeznek, legyen akár szempont a kiemelkedő minőség olyan belső terek kialakítására, ahol a formatervezés, az exkluzivitás és a testre szabott megoldások fontosak avagy a minimális illesztés és a felületnemesítés révén a karbantartási költségek csökkentése a cél.