SZERVA - sport flooring

A Szerva-Bár Kft. 1995 óta foglalkozik minden típusú versenyző, szabadidő tevékenységhez funkcionálisan tervezett, valamint közületi környezetkímélő fa- és szintetikus padlórendszerek teljes választékával, melyeknek egyben tervezője és kivitelezője is.

Cégünk korábban főleg Squash és Ricochet pályák építésével foglalkozott, melyekből mintegy 150-et készítettünk el országszerte. Az elmúlt évek kereslete ösztönözte cégünket kínálatunk bővítésére, így jelenleg minden típusú melegburkolati rendszerre tudunk megoldást kínálni. A működésünk során eltelt két évtized alatt széleskörű referenciát tudunk felmutatni lakó és közületi intézmények burkolatainak magas szintű kivitelezéséig.

Felhasznált anyagaink között szerepel homogén és heterogén PVC burkoló anyagok, fa burkolóanyagok, különleges rendeltetésű antisztatikus, vezetőképes, csúszásgátló és sportburkolatok találhatók, melyek mindegyik megfelel az EU szabványoknak és ISO9002 minősítéssel rendelkeznek, illetve CE jelöléssel ellátottak. Stratégiai partnereink a Graboplast Zrt, Dlw Flooring GmbH, a Boen Parkett Deutschland GmbH & Co. KG, a Bakonyerdő Zrt. és a Theolaur Peintures sas / Ecoplas.

Kínálatunkban szerepel még:
- teniszpályák, műfüves és műanyag burkolatok
- kézi- és kosárlabdapályák
- multifunkcionális pályák kivitelezése
- szállodák, intézmények meleg burkolatainak kivitelezése
- bowling- és tekepályák komplett installálása

A Szerva-Bár Kft. a megrendelőinek egészséges és praktikus munkakörülményeinek biztosítását tűzte ki célul, minden tevékenységünk arra irányul, hogy megfeleljenek vevőink elvárásainak.